Interview Bakkerij Sus Mens in Herentals, Antwerpen.

Interview Bakkerij Sus Mens in Herentals, Antwerpen.

De Herentalse Bakker Sus Mens heeft ruim 42 dienstjaren op de teller. Bakkerij S.

Mens staat op de gevel en Sus gaat de familiezaak voortzetten. Sus stond als 17-jarige al in de bakkerij van zijn vader en in 1981 nam hij de zaak over. Hij is de 4de generatie bakker.

Ambachtelijke bakker Sus Mens is al meer dan tien jaar trouwe bakker van het Vezelrijke brood VollerKoren. Bakker Mens heeft hier zijn persoonlijke redenen voor. Namelijk voor de vezels in het brood, maar ook vanwege het feit dat hij zelf geopereerd is geweest aan zijn darmen en echt vezelrijk moest gaan eten. ‘Ik raad het ook mijn klanten aan en stimuleer ze in het eten van vezels’.

VollerKoren is het beste brood tegen darmproblemen, zegt Sus Mens. Wij bakken elke dag vers Vollerkorenbrood en in het weekend zelfs meer. Wij krijgen steeds meer vraag naar VollerKoren. Doordat VollerKoren verrijkt is met Vitamine D zien we de verkopen stijgen.